Log ind   |  
Bestyrelsen Minimer

Sådan kommer du i kontakt med vandværket

Strøby Ladeplads Vandværk A.m.b.a.
Svalemosevej 56
4671 Strøby

Klik her for e-mail

Bank: Danske Bank 4865 5120985


Driftsforstyrrelser:

Vandværkspasser Susanne Petersen
Mobil 21 64 76 74

VVS Mester
Palle Skovslund
Mobil 20 16 38 63Administration:

Susanne Petersen
Bemærk:
Kontortid kun onsdage fra 18 til 19

Tlf   21 43 13 07
Klik her for e-mail
 

Strøby Ladeplads Vandværk

Forside

Rambøll Danmark A/S Minimer

Hjemmeside til forsyningselskaber

Kontakt

Rambøll Danmark A/S
Projektchef Jan Nielsen
Tlf.: 5161 5912
e-mail:
jnn@ramboll.dk
 
Forside Minimer


VI TJEKKER VORES STOPHANER I DENNE SOMMER. 

Vi har på generalforsamlingen i år fremvist en controller med display, som kan fjernaflæse vandmåleren. Den kan dog kun fjernaflæse fra samme hus og grund, som vandmåleren er på. Det kan være en hjælp, hvis man om vinteren vil holde øje med sin vandmåler. Hvis man ikke kan løfte låget i vandmåleren mv. Den koster 999 kroner, og kan købes hos Kamstrup. Se et billed her (11.jun )


Vi foretager løbende prøver fra vores drikkevand for at sikre det rene drikkevand. Vi har efter den nye blanding af vores vand, fået foretaget endnu en kontrol, og nu er vi igen under grænseværdien for pesticider. (30.3-18)

 

Vi overholder grænseværdierne af både  BAM eller andre pesticider  i vores drikkevand.  (30/3)

 

Der er opsat hjertestarter på bagsiden af det offentlige toilet, Kystvejen 361, Strøby ladeplads ( på den anden side af iskiosken, ved p-pladsen ) 

Nu har vi fået vores mailsystem, som alle kan tilmelde sig. I går ind og tilmelder jer under selvbetjening. Ideen er, at vi i videre udstrækning kan varsle planlagt lukning for vandet, og i højere grad benytte mail i stedet for brev.

 

Vedrørende aflæsning af elektroniske vandmålere.

Vandværket sørger for aflæsningen af jeres vandmåler til nytår. Et godt råd er dog, stadig at aflæse sin vandmåler jævnligt, for at undgå unødigt merforbrug. Der vil ikke blive udsendt vandaflæsningskort til brug for de elektroniske målere.

Girokort

Vi har ved udsendelse af opgørelser og girokort kunne konstatere, at de andelshavere, der har solgt deres ejendom, har modtaget opgørelse og girokort fra Nets på deres solgte ejendom. Vi har efterfølgende været i dialog med nets og her fik vi at vide, at tidligere ejere skal huske at framelde pbs og det elektroniske girokort, ellers vil den tidligere ejer blive ved med at få tilsendt opgørelsen, selvom vandværket har rettet ejerforholdet.

Vandets hårdhedsgrad er >21< og det er hårdt vand.

Vigtige datoer, som er de samme hvert år:

Årsopgørelser:

 Udsendes 1 gang årligt omkring den 10. februar til betaling sidst i marts. Disse bliver udsendt via nets, enten som elektronisk indbetalingskort til jeres netbank eller som almindeligt girokort i en lyserød kuvert, hvis i ikke er tilmeldt betalingsservice og ikke har netbank.

Overholdes betalingsfristen ikke udsendes 1 rykker og 1 lukkevarsel, med efterfølgende lukning for vandet, og der påføres et gebyr i henhold til det gældende takstblad. 

Er ovennævnte under pkt. "vigtige datoer" ikke modtaget, er det forbrugerens ansvar at kontakte vandværket.


Siden opdateret d 02.07.2018.
Copyright Rambøll Danmark A/S